15 moduri în care poate fi folosită pudra pentru bebeluși


Pudra pentru bebeluși, cunoscută și sub numele de pulbere de talc, poate rezolva atât de multe probleme. Acest instrument magic poate face mult mai mult decât să înmoaie pielea copilului tău. O puteți aplica sub braț într-o zi fierbinte pentru a evita transpirația și chiar va avea ca efect un miros grozav! Îl poți folosi și ca șampon pentru animale de companie și poate elimina chiar și acele mirosuri urâte emanate de încălțăminte.

Astăzi, Tu Știai? îți va povesti despre numeroasele modalități prin care poți folosi pulberea pentru bebeluși pentru a-ți face viața acasă mai ușoară și mai plăcută.

1. Folosiți ca șampon pentru animale de companie

pudra de talc folosita ca sampon pentru animale
Cei mai mulți dintre noi au văzut cum pudra pentru bebeluși poate fi folosită ca șampon uscat pentru oameni, dar această pudră uimitoare poate fi folosită și ca șampon pentru animale de companie.
După ce se joacă toată ziua, câinele tău poate avea un miros persistent. Pentru a scăpa de acest miros și de acumularea de ulei, trebuie doar să frecați niște pulbere pentru bebeluși pe blana lor, apoi lăsați să stea câteva minute înainte de a-l freca. Blana lor va deveni curată și proaspătă.


2. Elimina mirosurile din pantofi

pudra de talc elimina mirosul pantofilor

Atunci când sunt purtați foarte mult, pantofii tind să aibă un miros urât, deoarece transpirăm în permanență în ei. Pentru a scăpa de mirosul grosier, presărați o parte din această pudră magică în pantofi peste noapte, iar când vă treziți, îndepărtați-o înainte de a pleca. Deoarece pulberea absoarbe umezeala, va elimina orice mirosuri rele.

3. Păstrează furnicile la distanță

pudra de talc tine furnicile la distanta

Se pare că furnicile nu sunt cei mai mari fani ai pudrei pentru copii! Presărați pudra în zonele casei dvs. unde furnicile se adună, cum ar fi în fisurile podelei, pentru a le ține la coadă. Acest lucru este util mai ales atunci când faceți un picnic - stropiți doar un cerc de pudră pentru copii în jurul mâncării, pentru a evita să o împărțiți cu acele furnici enervante.

4. Reîmprospătează pielea

pudra pentru bebelusi improspateaza pielea

Pudra pentru bebeluși este un aftershave excelent, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. După bărbierit, aplicați puțin pe piele pentru a evita iritațiile. Acest lucru este util mai ales pentru persoanele cu piele sensibilă, care tind să obțină umflături de la ras. Este mult mai ieftin decât aftershave-ull dvs. obișnuit și face treaba la fel de bine.

5. Scapă de scârțâitul podelei

pudra de talc te scapa de podeaua scartaitoare

Podele care scârțâie pot fi extrem de enervante și, în cele din urmă, pentru a le pune pe mut, presărați niște pulbere pentru bebeluși în fisuri pentru o casă mai liniștită și fără zgomot.

6. Folosiți ca deodorant

pudra pentru bebelusi folosita ca deodorant

Dacă ați rămas fără deodorant, nu trebuie să vă petreceți ziua îngrijorându-vă de mirosurile urâte care pot veni de la subraț. Freacă-ți o mână de pudră pentru bebeluși sub brațe după un duș pentru a mirosi minunat. De asemenea, îți va menține subrațul proaspăt și te va ajuta să eviți acumularea de mirosuri rele.

7. Hidratează-ți pielea

pulberea pentru bebelusi hidrateaza pielea

Pulberea pentru bebeluși este excelentă la hidratare, mai ales după îndepărtarea pielii moarte de pe călcâiele crăpate plasture dur. Frecați puțină pudră de bebeluș pe zona afectată pentru a elimina iritațiile și pentru a vă face pielea să arate și să se simtă bine.

8. Păstrează un miros proaspăt în dulap

Dulap

Când dulapurile sau sertarele devin puțin prăfuite, pot provoca un miros neplăcut și persistent. Pune niște pudră pentru bebeluși într-un borcan și lasă-l în dulap pentru câteva ore sau peste noapte.

Acest lucru va absorbi umezeala și va face dulapul să miroasă așa cum ar trebui. Poate fi folosit și pe covoare și pentru a îndepărta mirosurile grele de la fumul de țigară.

9. Faceți-vă cărțile de joc să se simtă mai netede

pudra de talc face cartile de joc mai netede

Aplicarea pudrei pentru copii pe cărți este un truc de școală veche pentru a vă menține cărțile netede și ușor de amestecat. Cardurile noi tind adesea să se lipească unul de celălalt, așa că puneți-le într-o pungă cu puțină pudră pentru copii, scuturați și voila! Acest lucru le va face mult mai netede și mai ușor de manevrat.

10. Evitați cicatrizarea și iritarea pielii

evita iritarea pielii cu pudra pentru bebelusi

Acest truc este deosebit de util pentru persoanele care aleargă regulat și care trăiesc în climă caldă, deoarece sunt predispuși la alunecare și iritații ale pielii. Înainte de a ieși la alergat, presărați pulberea pe zonele care sunt de obicei afectate și va crea o barieră lină, ajutându-vă să evitați fricțiunile și alunecările în timp ce exersați.

11. Evitați picioarele umflate

evita umflarea picioarelor

Nu este nimic mai clasic decât tocurile, dar orice femeie îți va spune că purtarea lor mult timp este departe de a fi confortabilă! Vă poate face picioarele să se umfle și pentru a evita această problemă comună, presărați puțină pulbere în ele înainte de a le purta. Acest lucru vă va preveni, de asemenea, să obțineți bășici iritante.

12. Împiedicați putrezirea florilor

imiedica putrezirea florilor

Pentru a vă proteja recolta prețiosă și pentru a vă feri de putregaiul plantelor din cauza dăunătorilor enervanți, presărați niște pulbere de bebeluș peste rădăcini, pentru a păstra insectele la distanță.

13. Calmează-ți eczemele

pudra de bebelusi te scapa de eczeme

 

Dacă suferiți de eczeme și simțiți că zonele afectate provoacă mâncărime și fierbințeală în timpul zilei, aplicați niște pudră pentru a calma simptomele și a evita mâncărimea (și zgârierea care urmează), ceea ce înrăutățește starea.

14. Faceți rujul să dureze mai mult

pudra de talc si rujul

Pentru a vă ajuta rujul să dureze pentru mai mult timp, după aplicare, puneți o foaie de țesut peste buze și presărați ușor niște pulbere pentru bebeluș peste țesut. Apoi, aplică un al doilea strat de ruj și ești gata să pleci!

15. Împrospătați litiera

pudra de talc improspateaza litiera

Stropește pulbere pentru bebeluș în litiera prietenului tău felin pentru a nu mai mirosi niciodată. De asemenea, pentru a mirosi bine între curățări, păstrați un borcan sau o ceașcă de pulbere pentru copii deasupra cutiei de gunoi.

Aveți vreo pulbere pentru bebeluși? Dacă o aveți, ați folosit-o vreodată în oricare dintre modurile enumerate mai sus? Ne-ar plăcea să aflăm despre experiența dvs. în comentarii! De asemenea, dacă cunoașteți orice alte utilizări grozave pentru pudra pentru copii, vă rugăm să ne informați!

Susține proiectul TU Știai? printr-o donație

Alte articole

Ce provoacă vorbitul în somn și cum să-l controlăm
Ce provoacă vorbitul în somn și cum să-l controlăm
Este destul de obișnuit să vorbești în somn fără să fii conștient de asta. Studiile au constatat că până la 66% dintr...
Continua sa citesti
De ce ar trebui să nu mai folosim telefoanele pe toaletă
De ce ar trebui să nu mai folosim telefoanele pe toaletă
Mulți dintre noi suntem dependenți de smartphone-urile noastre, conform unui sondaj recent, și este posibil să nu fie...
Continua sa citesti
Un nou antrenament de ardere a grăsimilor pentru picioare, care vă poate ajuta să vă întineriți corpul
Un nou antrenament de ardere a grăsimilor pentru picioare, care vă poate ajuta să vă întineriți corpul
Efectuarea unui exercițiu zilnic poate fi mai utilă decât mersul la sală o dată pe săptămână, potrivit Universității ...
Continua sa citesti
3 Beneficii pe care înmuierea picioarelor în Listerine ți le poate oferi
3 Beneficii pe care înmuierea picioarelor în Listerine ți le poate oferi
Listerine a fost dezvoltată inițial ca antiseptic chirurgical și s-a dovedit a fi ceva ce ”repară tot” de-a lungul an...
Continua sa citesti
8 Moduri naturale de a vă face dinții mai albi acasă
8 Moduri naturale de a vă face dinții mai albi acasă
Cheltuim mai mult de 3 miliarde de dolari albindu-ne dinții. Aceste proceduri sunt destul de costisitoare și trebuie ...
Continua sa citesti
De ce oamenii care nu își spală picioarele în duș fac o greșeală mare
De ce oamenii care nu își spală picioarele în duș fac o greșeală mare
Câteva picături de transpirație pe zi pot fi produse doar de picioarele noastre, deoarece au aproximativ 250.000 de g...
Continua sa citesti
De ce ar trebui să nu mai dormiți cu părul prins în coadă
De ce ar trebui să nu mai dormiți cu părul prins în coadă
Fiecărei fete îi pasă de aspectul părului, iar acest lucru se explică prin faptul că părul este o parte importantă a ...
Continua sa citesti
Ce cauzează aspectul de căpșună al picioarelor și cum să scapi de el
Ce cauzează aspectul de căpșună al picioarelor și cum să scapi de el
Mulți oameni se luptă cu punctele negre și porii măriți, nu numai în zona lor T, ci și pe picioare. Această afecțiune...
Continua sa citesti

Lasă un comentariu